Ongevallenverzekering

Wat is een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering keert een afgesproken bedrag uit indien de verzekerde een ongeval krijgt. Er kan een uitkering worden verstrekt bij ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit en overlijden. In tegenstelling tot een schadeverzekering, vergoedt een ongevallenverzekering niet de opgelopen schade, maar in plaats hiervan een tevoren afgesproken bedrag.

ongevallenverzekering-bastian-en-visser

Waarom een ongevallenverzekering?

De financiële gevolgen van een ongeval zijn vaak groter dan de vergoeding die u ontvangt uit een zorgverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. U kunt er bijvoorbeeld financieel flink op achteruit gaan of extra kosten moeten maken door blijvende invaliditeit. Met een ongevallenverzekering kunt u zich dekken tegen deze kosten. Meestal wordt bij een autoverzekering wel een ongevallendekking afgesloten, maar we zitten niet 24 uur per dag in de auto. Een ongevallenverzekering geeft 24 uur per dag dekking.

ongevallenverzekering advies

Deskundig en persoonlijk advies

Bastian & Visser is een onafhankelijk financieel adviesbureau dat al sinds 1993 persoonlijk en deskundig advies geeft. Een ongevallenverzekering is een product op maat en daarom brengen we in een persoonlijk gesprek uw individuele situatie in kaart. Doordat we onafhankelijk zijn, kunnen we voor u de premies en dekkingen van verschillende verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Hierdoor kunnen we voor u de verzekering aanbieden die het beste bij u past.

Ongevallenverzekeringen particulier, bedrijf en ZZP

We bieden ongevallenverzekeringen voor particulieren, bedrijven en ZZP’ers. Een particulier heeft met andere risico’s te maken dan een ZZP’er en in een persoonlijk gesprek brengen onze ervaren adviseurs uw persoonlijke risico’s in kaart. Wilt u graag meer informatie over onze ongevallenverzekeringen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in op deze pagina. Een van onze adviseurs in Eindhoven, Weert of Valkenswaard neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Maak vrijblijvend met ons een afspraak.

Menu