Levensverzekeringen

Bastian & Visser biedt sinds 1993 onafhankelijk advies over levensverzekeringen. Doordat we onafhankelijk zijn, kunnen we polissen van verschillende maatschappijen voor u vergelijken. Graag gaan we met u in gesprek zodat we u de verzekering kunnen aanbieden die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Zorgverzekeringen advies van Bastian & Visser

Wat is een levensverzekering?

Een levensverzekering is een verzekering die verband houdt met het leven of de dood van de mens, of met de verzorging van de uitvaart van de mens. Een levensverzekering kan uitkeren bij overlijden van de verzekerde, al dan niet voor een bepaalde datum of juist bij in leven zijn van de verzekerde op een bepaalde datum. Een levensverzekering kan ook een mengvorm van beide zijn, er wordt dan zowel uitgekeerd bij in leven zijn als bij eerder overlijden. Tot slot kan een levensverzekering een periodieke uitkering geven zolang de verzekerde in leven is of juist vanaf het moment dat de verzekerde komt te overlijden.

Met een levensverzekering kunt u ervoor zorgen dat uw nabestaanden goed achterblijven. Het doel van een levensverzekering kan zijn om uw hypotheek af te lossen, pensioen aan te vullen of om in een later stadium een dure studie voor uw kind te kunnen betalen.

Levensverzekeringen Regio Eindhoven

Er zijn allerlei soorten levensverzekeringen en daarom is een deskundig advies cruciaal om een goede keuze te maken. Een goede levensverzekering is afgestemd op uw wensen en situatie, en onze adviseurs brengen deze in kaart om u een product op maat te bieden. Bastian & Visser is een onafhankelijk verzekeringskantoor waardoor we de premies en dekkingen van verschillende maatschappijen voor u kunnen vergelijken.

Wij bieden onder meer de volgende soorten levensverzekeringen.

  • Overlijdensrisicoverzekering. Deze levensverzekering keert een afgesproken bedrag uit bij het overlijden van de verzekerde(n). U kunt bij een overlijdensrisicoverzekering de hoogte van dit bedrag en de looptijd zelf bepalen.
  • Lineair dalende risicoverzekering. Deze verzekering keert uit bij het overlijden van de verzekerde(n) een verzekerd bedrag uit dat tijdens de looptijd daalt gelijk aan gewijzigde omstandigheden.
  • Lijfrenteverzekering. Met deze verzekering legt u periodiek een bepaald bedrag in waardoor u kapitaal opbouwt. Dit kapitaal kunt u op latere tijdstippen periodiek laten uitkeren. De premie voor een lijfrenteverzekering kunt u onder bepaalde voorwaarden van de belasting aftrekken.
  • Uitvaartverzekering. Met deze verzekering kunt u de kosten van uw uitvaart verzekeren, zodat uw nabestaanden hier geen financiële last van hebben.

Bastian & Visser is een betrouwbare partner die als sinds 1993 deskundig advies geeft. We begrijpen als u het druk heeft en daarom is het ook mogelijk om buiten kantooruren een afspraak te maken met onze ervaren adviseurs.

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.

Menu