bootverzekering-bastian-en-visser

Bootverzekering

Bij Bastian & Visser kunt u ook terecht voor bootverzekeringen en watersportverzekeringen. Wij kennen de schepen, de trotse eigenaren en alle mogelijkheden van verzekeringen. Wij zijn sinds 1993 actief in bootassurantiën en daardoor een betrouwbare en ervaren partner. Doordat wij een onafhankelijk verzekeringskantoor zijn, kunnen we de premies en dekking van verschillende maatschappijen vergelijken en u de beste aanbieding doen.

Goed uw boot verzekeren

Of u nu een plezierjacht, zeilboot, speedboot of motorkruiser heeft, u wilt uw kostbare bezit natuurlijk goed verzekeren. Met een goede verzekering beschermt u uw boot door risico’s af te schermen. Bastian & Visser biedt de volgende bootverzekeringen.

WA-bootverzekering. Met een WA-verzekering verzekert u alleen de schade die u toebrengt aan een ander.

WA + basis casco bootverzekering. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen aansprakelijkheid, maar ook tegen de materiële schade aan uw voertuig als gevolg van brand, diefstal of een aanvaring.

WA + uitgebreid cascoverzekering. Deze bootverzekering biedt de meest uitgebreide dekking en dekt naast aansprakelijkheid en materiële schade als gevolg van brand, diefstal of aanvaring, eveneens onder meer vorstschades, constructiefouten en eigen gebrek schades.

Daarnaast bieden we tevens inboedelverzekeringen voor uw boot, ongevallen opvarendenverzekering en rechtsbijstandverzekeringen. Voor deze bootverzekeringen zijn alle vaargebieden van alleen Nederland tot wereldwijd mogelijk. Doeltreffende, snelle schade-afhandeling is vanzelfsprekend.

Wilt u zich graag vrijblijvend laten informeren voor een bootverzekering bij Bastian & Visser? Neem dan nu contact op. We begrijpen het als u het druk heeft en daarom is ook een afspraak buiten kantooruren mogelijk. Onze adviseurs in Eindhoven, Weert en Valkenswaard staan voor u klaar.

Maak vrijblijvend met ons een afspraak voor een bootverzekering.

Menu