Bedrijfsverzekeringen

Ondernemen zonder risico bestaat niet. Wel kan het verstandig zijn om bepaalde risico’s voor uw bedrijf af te dekken. Het doel van zakelijke verzekeringen is om risico’s voor uw onderneming, uw personeel, maar ook voor u persoonlijk in te dekken. Welke bedrijfsverzekeringen u nodig heeft, hangt af van uw sector, risico’s en welke risico’s u kunt en wilt dragen.

Onze ervaren adviseurs brengen daarom in een persoonlijk gesprek de bedrijfssituatie helemaal in kaart, zodat we u een zakelijk verzekeringspakket op maat kunnen aanbieden. We maken een goede inventarisatie van de bezittingen van uw bedrijf, schatten de risico’s in en houden rekening met wet- en regelgeving. Klanten van Bastian & Visser informeren we eveneens over veranderende wet- en regelgeving zodat u tijdig op de hoogte bent. Continuïteit van uw bedrijfsvoering staat centraal.

Best Business Herenmode in Best
[us_testimonial author=”Geraldo Winnik” company=”Eigenaar Best Business Herenmode & Caviar Fashion”]

De doorslag om voor Bastian & Visser te kiezen is de persoonlijke benadering met goed advies. Verzekeren kun je overal, maar het is wel zo prettig als je een persoonlijk adviseur hebt die voor je klaar staat. Bastian & Visser geeft me die extra meerwaarde die je niet vaak meer tegenkomt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

[/us_testimonial]
Claes drankengroothandel eigenaar John Claes
[us_testimonial style=”1″ author=”” company=”Ook John Claes van Claes Drankengroothandel kiest voor Bastian & Visser”]Met Bastian & Visser heb ik persoonlijk contact en kan ik snel schakelen. Als er iets moet gebeuren, dan wordt dit snel opgepakt en adequaat uitgevoerd. Ik kan Bastian & Visser zeker aanbevelen aan andere bedrijven. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

[/us_testimonial]

Bastian & Visser voor uw zakelijke verzekeringen

Bastian & Visser is een betrouwbare partner die al sinds 1993 bedrijven van professioneel en persoonlijk advies voorziet. We zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor waardoor wij bedrijfsverzekeringen van verschillende maatschappijen kunnen vergelijken, waardoor we voor uw bedrijf het beste zakelijke verzekeringspakket kunnen samenstellen. Daarnaast begrijpen we dat u het druk heeft en daarom kunt u bij ons ook buiten kantooruren een afspraak maken.

Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs in Eindhoven, Weert en Valkenswaard staan voor u klaar.

Bent u reeds zakelijk verzekerd, maar wilt u graag uw verzekeringspakket en risico’s doorlichten? Dan bieden we u een gratis en geheel vrijblijvende second opinion aan. Onze ervaren adviseurs brengen uw bezittingen en risico’s in kaart en geven u een onafhankelijk advies. Een risico inventarisatie ter bescherming van uw bedrijfsvoering zorgt voor een betere continuïteit van uw bedrijf.

Gratis second opinion

Bent u goed verzekerd? Bastian & Visser biedt nu een gratis second opinion aan voor bedrijven. Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier!

Maak vrijblijvend met ons een afspraak.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Bastian & Visser biedt zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor kosten en schade die binnen beroeps- of bedrijfsactiviteiten zijn ontstaan.

Inventaris en goederenverzekering voor bedrijven

Een inventarisverzekering en goederenverzekering kan dekking bieden tegen schade die is ontstaan door brand, water, inbraak of vandalisme aan bedrijfsmiddelen.

Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering dekt de schade van een bedrijfsstilstand door bijvoorbeeld brand- of waterschade.

Gebouwenverzekering

Een gebouwenverzekering verzekert uw bedrijfspand, tegen schade door gebeurtenissen zoals brand, storm, wateroverlast en inbraak.

Milieuschadeverzekering

Een milieuschadeverzekering dekt uw bedrijf tegen de risico’s van milieuschade, bijvoorbeeld bodem- of waterverontreiniging door onder andere brand.

Zakelijke autoverzekering en wagenparkverzekering

Met een autoverzekering voor bedrijven en wagenparkverzekering kunt u uw bedrijfsauto’s verzekeren, eventueel met goederen die aanwezig zijn.

Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering voor bedrijven dekt de juridische kosten van zakelijke conflicten, ontslagzaken en incassozaken.

CAR-verzekering

De CAR-verzekering is voor aannemers en opdrachtgevers van alle soorten bouwprojecten. Met een CAR-verzekering verzekert u zich tegen schade tijdens bouwprojecten door onder meer brand, storm en diefstal.

Cyberverzekering, een zorg minder

Verzeker uw bedrijf tegen de gevolgen van hacken en cybercrime.

Advies bedrijfsverzekeringen bij u in de buurt.

Hypotkeekadvies Eindhoven

Bedrijfsverzekeringen Eindhoven

Klein Tongelreplein 7
5613 KK Eindhoven

Tel: (040) 257 29 22

Bastian & Visser Valkenswaard

Bedrijfsverzekeringen Valkenswaard

Luikerweg 23
5554 NA Valkenswaard

Tel: (040) 201 32 12

Bastian-en-Visser-Weert

Bedrijfsverzekeringen Weert

Beekstraat 60b
6001 GJ Weert

Tel : (0495) 54 84 87

Wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Menu