Sparen voor later nu extra aantrekkelijk bij RegioBank

 

 

Zelf sparen voor later wordt steeds belangrijker. Dat kon vroeger alleen via een dure verzekering, maar tegenwoordig is banksparen het beste alternatief. Door een  aantrekkelijke rente en zeer lage kosten een heel aantrekkelijke manier om te sparen voor een zorgeloze oude dag. Helemaal bij RegioBank. We hebben het meest flexibele product volgens onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView.

 

In welke situatie zit u?

Heeft u een lijfrentepolis op basis van beleggingen (bijvoorbeeld de zogenaamde woekerpolis) en valt de groei erg tegen? Of loopt uw polis binnenkort af en komt er dan een flink bedrag vrij?
Dan is banksparen een prima oplossing. Maar ook in andere situaties kan banksparen een uitkomst zijn. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort een ontslagvergoeding of gouden handdruk ontvangen? Of denkt u na over een pensioenaanvulling, maar heeft u nog niets geregeld? In al deze situaties heeft RegioBank de oplossing voor u. Banksparen is de aantrekkelijke manier om een goed inkomen voor later veilig te stellen.

 

Banksparen met zeer hoge rente

Bij RegioBank krijgt u met banksparen een hoge rente. Die is vaak 0,2% hoger dan bij andere banken. U betaalt geen belasting over het spaarbedrag en geen kosten. Alles wat u inlegt en spaart blijft dus van u. En bij overlijden gaat het geld naar uw erfgenamen. Dat is bij een verzekering anders geregeld.

 

Tijd voor een goed advies

RegioBank is de bank in de buurt, zonder poespas en gedoe. Met veel persoonlijke aandacht, service en alle bankproducten in huis. Zoals banksparen, een product dat vraagt om een goed advies. Wilt u weten wat banksparen u straks kan opleveren? Loop dan bij ons binnen. Hier vindt u onze contactgegevens.

Kijk hier voor meer informatie over banksparen.

Menu