Hypotheken

Bastian & Visser Hypotheken

Een huis kopen en een hypotheek afsluiten zijn zeer belangrijke beslissingen in uw leven. Het is daarom belangrijk dat u een goed advies krijgt en u een adviseur heeft die u goed begeleidt en uw vragen helder en duidelijk kan beantwoorden.

Bastian & Visser Financiële Diensten is een onafhankelijk adviesbureau dat al sinds 1993 actief is in de regio Eindhoven. Doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen we u een objectief en persoonlijk advies geven. Onze adviseurs brengen uw financiële situatie in kaart, zodat we u de best mogelijke hypotheek kunnen aanbieden. Wilt u zich vrijblijvend laten voorlichten door één van onze adviseurs? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of neem contact op met een van onze kantoren.

hypotheekadvies-Eindhoven

Hypotheek voor starters

Gaat u voor de eerste keer een huis kopen dan bent u een starter op de woningmarkt. De meest voor de hand liggende hypotheekvormen voor starters op dit moment zijn een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek. Beide vormen hebben hun eigen specifieke kenmerken en welke het beste bij u past hangt van uw persoonlijke situatie af. Onze hypotheekadviseur brengt uw persoonlijke situatie, financiën en risico’s in kaart, zodat we u een hypotheek op maat kunnen aanbieden.

Hypotheek oversluiten of meenemen

Wilt u uw hypotheek oversluiten of meenemen naar uw nieuwe woning? Het is wellicht mogelijk dat u uw huidige hypotheekvorm voor een deel of geheel kunt oversluiten of mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Graag zoeken wij de mogelijkheden voor het oversluiten of meenemen van een hypotheek voor u uit.

Maak vrijblijvend met ons een afspraak.

Hypotkeekadvies Eindhoven

Hypotheekadviseur Eindhoven

Klein Tongelreplein 7
5613 KK Eindhoven

Tel:   (040) 257 29 22

Bastian & Visser Valkenswaard

Hypotheekadviseur Valkenswaard

Luikerweg 23
5554 NA Valkenswaard

Tel:   (040) 201 32 12

Bastian & Visser hypotheekadviseur Noord-Brabant en Limburg sinds 1993

Bastian & Visser Financiële Diensten is een onafhankelijk hypotheek- en verzekeringskantoor. Hierdoor kunnen we voor u verschillende hypotheekaanbieders vergelijken en een hypotheek voor u aanvragen die het beste bij u past. Ons doel is om u een hypotheek op maat te bieden die past bij uw persoonlijke situatie. Daarnaast kunnen we eveneens uw financiële risico’s in kaart brengen en ook op dat gebied u van raad en daad voorzien.

Laat u vrijblijvend voorlichten door een van onze adviseurs over de voor- en nadelen van de verschillende hypotheekvormen en welke het beste bij u passen.

Wij verzorgen ook hypotheken van de RegioBank. Voor meer  informatie over de RegioBank hypotheken klik op RegioBank Valkenswaard.

Menu